.
.
 
 
  
 


Ja Zuster, Nee Zuster - 2018

De laatste weken zijn er verschillende explosies waargenomen in de omgeving van de Primulastraat. Verontruste buurtbewoners en voorbijgangers hebben daar melding van gemaakt bij de politie.
Toen de politie ter plaatse kwam om onderzoek te doen, bleken enkele woningen dusdanig beschadigd dat zij moeten worden afgebroken. De politie gaat uit van een uit de hand gelopen burenruzie.
Omstanders meldden aan de politie dat het eigenlijk altijd een dolle boel was in Rusthuis Klivia. Er was wel eens wat herrie, maar de bewoners konden het goed met elkaar vinden. En in de buurt kon men genieten van de gezellige muziek; er werd volop meegezongen en gedanst op het plein voor de deur van het Rusthuis. “Het waren aardige mensen en er viel altijd iets te beleven,” aldus een buurtbewoner.
“Alleen die rotzak met die knallen,” zorgde voor wat schrik en onrust. Daarnaast sprak men wel enige bezorgdheid uit over enkele vreemde snuiters: mannetjes met maskers en flaporen, soms een vies ongewassen
mannetje
en een ‘Engels’ sprekende dame,
die het Rusthuis zo nu en dan
bezochten.
Tijdens het onderzoek trof de politie geen bewoners meer aan.
Zij lijken met de noorderzon te zijn vertrokken. Wel vond de politie restanten van een plantenkwekerij. Bij nader onderzoek bleek het om onschuldige plantjes te gaan, die cadeau werden gedaan aan de hele stad.
De bewoners van het Rusthuis
en het buurhuis op nummer 4 kregen de laatste maanden intensieve begeleiding van Jenny Maas (regisseuse). Desgevraagd geeft zij aan, dat zij dit niet zag aankomen. “Ze hebben zo hun best gedaan en het ging zo goed de laatste tijd. Ik had net besloten dat ze het nu wel zonder mij af konden!”
In het kader van het politieonderzoek wordt uw medewerking gevraagd: uw tips of aanwijzingen kunt u delen met de politie in uw woonplaats. Wellicht herkent u enkele verdachten op de
foto’s die
zijn vrijgegeven.
Bij het ter perse gaan van
deze editie kwam ons nog het
volgende ter ore: Er is een
internationaal opsporingsbericht
uitgegaan; met name de politie
aan de Zuid-Franse Rivièra is verzocht uit te kijken naar Buurman B en Zuster K. Het schijnt
dat ze met een privéjet van circa vijftig mille het land hebben verlaten.

Speciale uitvoeringen
2003 - The Circle of Life
2006 - Back to School
2007 - Kerst met Con Brio
2010 - Streetlife
2015 - Moviestar
2016 - "Dwazen" toneelclub met Con Brio
2016 - Con Brio met Passie
2018 - Ja Zuster, Nee Zuster
2018 - "Bekant Kerst" Con Brio en die Jelloobend

© 2021 - Zanggroep Con Brio Vessem