.
.
 
 
  
 


Moviestar - 2015

Bent u ooit betrokken geweest bij de totstandkoming van een film?

Wij ook niet, maar we zijn druk bezig met de productie hiervan. Met behulp van een vermaarde regisseur is Con Brio binnenkort op het witte doek te bewonderen.
Wanneer je als regisseur een film wilt uitbrengen, kun je proberen door middel van crowdfunding het benodigde geld bij elkaar te krijgen. Je bent dan afhankelijk van een grote groep mensen die jouw idee een warm hart toedragen. Dat is voor je gemoedsrust wellicht beter, maar het kan jaren duren voordat je aan draaien toekomt.

Con Brio heeft er daarom voor gekozen om een bekende producent in de arm te nemen, die onze film tot een commercieel succes gaat maken en die in zijn achterhoofd de kassa al hoort rinkelen. Dat brengt op de filmset natuurlijk de nodige spanningen met zich mee. Want de regisseur zit wat creativiteit betreft in een behoorlijke dip en voelt de hete adem van de producent steeds dichter in zijn nek. Iedere dag dat er niet gedraaid wordt, kost handen vol geld en dat is een doorn in het oog van de producent. Maar ja, het script vertoont hier en daar nog wat gaten en hij krijgt bij de scenarioschrijver geen voet aan de grond voor zijn verhaal. En tijdens de audities voor de diverse rollen krijgt de regisseur helaas geen topacteurs voor het voetlicht.

Ten einde raad roept hij de hulp in van een oude vriendin die haar sporen in de filmwereld al ruimschoots verdiend heeft. Dat levert echter weer spanningen op tussen enerzijds de aankomende actrices die wel een rol hebben bemachtigd en de crew en anderzijds de muze van de regisseur, die zich ineens met van alles gaat bemoeien. De regisseur kan het niet meer aan en moet noodgedwongen worden opgenomen.

Komt dit allemaal nog goed? Op 6, 7, 8 maart 2015 kunt u zich daarvan vergewissen door naar Moviestar van Con Brio te komen kijken.

Speciale uitvoeringen
2003 - The Circle of Life
2006 - Back to School
2007 - Kerst met Con Brio
2010 - Streetlife
2015 - Moviestar
2016 - "Dwazen" toneelclub met Con Brio
2016 - Con Brio met Passie
2018 - Ja Zuster, Nee Zuster
2018 - "Bekant Kerst" Con Brio en die Jelloobend

© 2021 - Zanggroep Con Brio Vessem